Jos Weerd Spel

ASR

Jos is één van de figuren uit de campagne die bij het publiek de fusie van Amev, Stad Rotterdam en Woudsend Verzekering tot Fortis ASR bekend maakte. Jos juicht bij de gedachte aan al die nieuwe vrouwelijke collega’s. In het spel moet je als speler Jos helpen bij het vinden van een leuke vrouwelijke collega. Hoe trek je haar aandacht? Hoe vraag je haar voor een date? En als je die date eenmaal hebt, hoe haal je haar op? En als je eenmaal na de date op de stoep van haar appartement staat, wat zeg je dan? Wie Jos bij al deze lastige problemen succesvol helpt, wint een van de 1001 schitterende prijzen. Duizend neushaartrimmers en een fantastische Casanova-reis naar Venetië…

Bart, 16 oktober 2011 op emerce.nl

Fantastisch bedacht en gemaakt!

 

In opdracht van en techniek door Oberon Medialab

Speel het spel hier onder (Flash nodig):

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail