Illustraties Lookbook

Bitsh by Marisa

Bitsh by Marisa is hét merk voor luxe tunieken, kaftans en cover-ups. Onze kleding is gemaakt van luxe natuurlijke materialen zoals zijde en katoen. De vele reizen van eigenaresse Marisa hebben voor veel inspiratie gezorgd. Deze heeft zij omgezet in creatieve ideeën en ontwerpen voor de collecties van Bitsh. Met liefde vanuit het hele gezin wordt de kleding ontworpen en in kleine ateliers in India en Nederland gemaakt. Twee keer per jaar komt er een nieuwe collectie uit met verschillende kledingitems.

Marisa ontwerpt twee keer per jaar samen met haar ‘nepdochters’ (de dochters van haar man) en haar eigen dochter de kleding voor Bitsh. Elke dochter heeft een andere stijl die je terug ziet in de ontwerpen. Zo ontstaat er een collectie met verschillende stijlen in één kledingmerk. Hierdoor spreekt Bitsh by Marisa een grote groep mensen aan en is er altijd een item dat helemaal bij jouw stijl past.

De website van Bitsh by Marisa

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail