Ik ben een creatieve all-round animator, illustrator en interaction-designer.

Ik heb jaren in de interactieve media gewerkt. Ik startte in 1998 met het maken van screensavers,e-cards en websites bij Oberon Medialab.

In 2002 ben ik voor mezelf begonnen. De focus van mijn werk ging vooral richting media voor kinderen en ik heb veel mooie projecten gemaakt voor de omroep en uitgeverijen. Daarnaast heb ik altijd veel andere dingen gemaakt als illustraties en grafisch werk.

Sinds 2013 maak ik vooral uitleg-animaties. Dus als u iets uit te leggen heeft, dan help ik u met een video of infographic. Ik begeleid u door het hele proces, van scriptschrijven en storyboard tot voice-over en geluidseffecten.

Tot mijn vaardigheden reken ik, hoewel je dat niet altijd duidelijk terug ziet, ook User Eperience (UX) en User Interface(UI) ontwerp.

Ik heb de 1e graads docentenopleiding tekenen en kunstgeschiedenis afgerond aan de Academie voor Beeldende Vorming in Amsterdam.

Referenties

“Bas delivers quicker than every other animator that I know. He masters different styles, so nobody suspected that the programs we made together were animated and illustrated by the same person.”

Ronald Liauw. Programmer AXA Studios.

“Bas is erg creatief, maakt prachtige graphics en animaties, vaak met humor erin verwerkt, en kan in verschillende stijlen tekenen. Naast de kwaliteit levert hij op tijd en snel. Kortom: het is erg plezierig om met Bas samen te werken!” Riny Voort. Contentmanager Malmberg.

“Wij zijn erg te spreken over zijn werk…Als je aan het werk bent aan een titel heb je meer dan genoeg tijd om naar de graphics te kijken, en bij Bas blijven de animaties leuk en lekker om naar te kijken. 

Dsens Educatieve Software

“We worked for an international E-learning project. The whole look&feel; was spot on and where very happy with the way Bas worked.” 

René Mullié. partner, NuGuRu BV.

“Bas voert niet uit, maar denkt mee. Zijn creativiteit is eindeloos. Ik kijk altijd uit naar zijn werk en dat stelt nooit teleur. Dat maakt het allemaal heel prettig om met Bas samen te werken!” 

Frederike Lems. Mediapedagoog, onderwijs/educatie.

”Bas is a very talented illustrator and animator and a great guy to work with.”  

Peter-Paul Rauwerda. Schrijver, illustrator en animator.

Klanten